A helyszín ismerete a legfontosabb, hogy kialakítsuk a HACCP-rendszerben a megfelelő kártevőirtási programot. Mindenről tájékoztatom, nem érheti később meglepetés. A célom ugyanaz, mint Önnek, hogy megszabaduljon a kártevőktől!
A kártevőirtást a tájékoztatásnak megfelelően hajtom végre. Az irtás ideje alatt a kezelt helyiségben nem tartózkodhat más, csak az irtást végző személyek.
A vendéglátó egységekben nagy mennyiségű élelmiszer-alapanyag fordul meg naponta, ezért a folyamatos védelem különösen fontos a költséghatékonyság és higiénikus üzemeltetés szempontjából!
Hatósági ellenőrzések során tapasztalható szabálytalanságok
Egyetlen vendégpanasz is elég, hogy negatív értékelések jelentősen csökkentsék a forgalmat
A kártevők kórokozókat terjesztenek, amelyek veszélyt jelentenek a vendégekre és az alkalmazottakra
A folyamatos irtások és fertőzés utáni károk többe kerülhetnek, mint a megelőző, hosszú távú védelem.

Vendéglátó egységében állandó vendéggé vált a csótány?
 Bárhogy próbálkozik nem sikerül megszüntetni a jelenlétét?
A biztos megoldásért kattintson a gombra!

Minden évben megkeserítik a vendégei nyugalmát a hangyák jelenléte? 
 Van megoldás! Kattintson a gombra és vegye fel velem a kapcsolatot mielőbb a probléma megszüntetéséért!

Kárt tesznek az egerek a termékekben és anyagi károkat okoznak Önnek?
Hatékony egérirtásért keressen bizalommal a gombra kattintva!

Patkányok lepték el vendéglátóipari üzletét? Nem sikerül tartósan megszabadulni tőlük?
Hatékony patkányirtásért keressen bizalommal a gombra kattintva
Telefonos egyeztetés során, különös figyelmet fordítok az előzmények meghallgatására, hiszen így lehet majd hatékonyan védekezni a kártevők ellen.
Helyszíni szemlén a kártevő beazonosítása és a terület fertőzöttségének meghatározása után lehet megkezdeni a biztonságos és hatásos irtást.
Részletesen elmondom, hogy mi fog történni, miért fog úgy történni, és megválaszolom az összes felmerülő kérdését.
Helyszíni felmérés során a kártevő beazonosítása után az alábbiak kerülnek ellenőrzésre: fertőzöttség mértéke, kezelendő terület mérete, milyensége, a felhasználandó irtószer, és annak mennyisége, valamint az irtásra szánt idő is. Ezek alapján kerül meghatározásra a végső ár, melyet a helyszínen készpénzzel vagy utalással lehet teljesíteni.
A tájékoztatás során megbeszéltek szerint, minden körülményt figyelembe véve biztonságosan és hatékonyan elvégzem a kártevőirtást. Itt a kezelendő helyiségben, a kezelés idejére és utána a várakozási időben, nem tartózkodhat élőlény. A biztonságos környezet az elsődleges számomra!
Amennyiben elégedett volt a szolgáltatásommal és szeretne tartós védelmet biztosítani a kártevők ellen a cégének, akkor szerződéskötéskor minden részlet alapos egyeztetésre kerül. A HACCP-rendszerébe építem be a kártevőirtási programokat.
Mindig a legjobb tudásom szerint végzem az irtásokat, és tudom, hogy sikeresen ki lehet irtani minden egészségügyi kártevőt, az irtószert, technológiát kell megfelelően kiválasztani, majd azt tökéletesen végrehajtani.
Hivatali munkám során is a bizalom az egyik legfontosabb tényező, és ez a kártevőirtásban sincs másképp. Nem hagyom magára a kártevők elleni küzdelemben!
Kártevőirtásban a környezet egészségének megőrzése az elsődleges szempont számomra, így az egész családját biztonságban tudhatja az irtás alatt is!
Sikeres kártevőirtás után sem hagyom magára, hiszen, ha megtelepedtek valahol a kártevők, akkor annak oka van, és meg kell akadályozni az újabb inváziókat.
Addig nem vagyok elégedett, ameddig Önök sem! Nem létezik olyan helyzet, hogy kártevőkkel kelljen együtt élnie, elkötelezett vagyok a megoldás iránt!
Előre meghatározott feltételek mellett garantálom, hogy sikeres lesz az irtás Önnél is. Munka végzés előtt ez is meghatározásra kerül.
A megelőzés mindig olcsóbb, mint a károk helyreállítása – lépjen velem kapcsolatba most!
Minél tovább maradnak jelen a kártevők az Ön konyhájában, annál nagyobb kockázatot jelenthetnek. Ne várja meg, míg egy hatósági ellenőrzés, vendégpanasz vagy fertőzés miatt kell cselekednie!